Monday, May 30, 2022

Proiectul Bridgeswap

FSMsrskXsAEbsvb.jpg 

INTRODUCERE

Probabil că știți exercițiul cu schimburile de criptomonede. Înscrieți-vă cu e-mailul, găsiți o parolă puternică, verificați-vă contul și începeți să tranzacționați criptomonede.

Schimburile descentralizate sunt așa, minus bătaia de cap a înscrierilor. În cele mai multe cazuri, nu există nicio depunere sau retragere de cripto. Comerțul are loc direct între portofelele a doi utilizatori, cu o contribuție limitată (dacă există!) de la o terță parte.

Ce este un schimb descentralizat (DEX)?

Schimburile descentralizate sunt un tip de schimb de criptomonede care permite ca tranzacțiile directe peer-to-peer să aibă loc online în siguranță și fără a fi nevoie de un intermediar.

Într-un schimb criptografic centralizat, cea mai mare parte a controlului asupra contului dvs. rămâne în mâinile terței părți care conduce schimbul. Pe de altă parte, cu un schimb descentralizat, tot controlul contului rămâne la tine.

Avantajele DEX-urilor

Fără KYC - Conformitatea KYC/AML este norma pentru multe schimburi. Din motive de reglementare, persoanele fizice trebuie adesea să prezinte documente de identitate și dovada adresei. Aceasta este o problemă de confidențialitate pentru unii și o problemă de accesibilitate pentru alții. Ce se întâmplă dacă nu ai documente valabile la îndemână? Ce se întâmplă dacă informațiile sunt cumva scurse? Deoarece DEX-urile nu sunt permise, nimeni nu vă verifică identitatea. Tot ce aveți nevoie este un portofel cu criptomonede.

Fără risc de contraparte — Atractia principală a schimburilor de criptomonede descentralizate este că nu dețin fondurile clienților.

Jetoane nelistate — Jetoanele care nu sunt listate la bursele centralizate pot fi în continuare tranzacționate liber pe DEX, cu condiția să existe cerere și ofertă


Ce este Bridgeswap?

Bridgeswap este un schimb descentralizat care vă permite să schimbați instantaneu jetoanele cripto, să oferiți lichiditate și să mizați pentru a câștiga recompense sub formă de randamente. Scopul Bridgeswap este de a lega Defi pe Web 3.0 de finanțele tradiționale într-un mod descentralizat pentru a crea o economie globală echitabilă, care este DAO durabilă, accesibilă și condusă de comunitate.


Misiune - Misiunea BridgeSwap este de a oferi oportunități financiare descentralizate la nivel global prin suport, securitate și transparență.

Viziune - A face legătura între Defi pe Web 3.0 și finanțarea tradițională într-o manieră descentralizată pentru a crea o economie globală echitabilă, care este DAO durabilă, accesibilă și condusă de comunitate.

Beneficiile BridgeSwap

Asigurare: BridgeSwap creează instrumente pentru ca utilizatorii să folosească oportunitățile defi fără nicio limitare în ceea ce privește locațiile, fundalul sau indiferent de experiență și bogăție.

Transparență: procese de guvernare conduse de comunitate care asigură utilizatorilor noștri să înțeleagă obiectivele noastre colective și dezvoltarea noastră open-source prin Github.

Securitate: cea mai mare prioritate este siguranța pentru fondurile și comunitatea utilizatorilor noștri.

Produsele Bridgeswap

Bridgeswap a venit cu patru produse inovatoare care includ: comerț Bridgeswap, ferme Bridgeswap, pool-uri Bridgeswap, Bridgeswap Defi 2.0 zap și loterie Bridgeswap.

Comerț Bridgeswap - Comerțul Bridgeswap este un schimb descentralizat care vă permite să schimbați instantaneu jetoanele cripto Bep20 cu un alt Bep20 utilizând fonduri de lichiditate.

Ferme Bridgeswap - Ferma Bridgeswap vă permite să câștigați recompense sub formă de jetoane și să împărțiți comisioanele de tranzacție prin adăugarea de jetoane la fondurile noastre de lichidități.

Pool-uri BridgeSwap - Cu pool-urile Bridgeswap, puteți miza jetoane Bris pentru a câștiga mai multe jetoane. Aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga venit pasiv din jetoanele dvs. În loc să vă țineți doar jetoanele, puteți face ca să câștigați jetoane gratuite mizându-le în pool-uri BridgeSwap. Deci, dacă doriți să vă faceți jetoanele Bris productive, luați în considerare mizați. Pool Bridegswap vă permite să mizați și să câștigați mai multe jetoane Bris în două moduri Pool-uri BRIS manuale și pool-uri Auto BRIS

Bridgeswap Defi 2.0 Zap - Bridgeswap Defi 2.0 Zap este un sistem unic creat de echipă pentru a oferi o soluție de durată la unele dintre provocările majore cu care se confruntă protocoalele Defi și Farming. Majoritatea protocoalelor Defi se luptă să obțină suficientă lichiditate pentru funcționarea protocolului lor. Soluția Bridegswap la această problemă este Defi 2.0 zap. Acest sistem nou și unic permite furnizorilor de lichidități să-și schimbe fondurile de lichiditate cu jetoane Bris la preț redus. Bridegswap își obține lichiditatea din acest sistem și nu ar trebui să se bazeze exclusiv pe furnizorii de lichidități pentru fondurile noastre de lichiditate. Lichiditatea câștigată din Defi 2.0 zap este stocată într-un portofel desemnat ca rezervă

Program de recomandare - BridgeSwap Referral este un program unic de recomandare în lanț care le permite utilizatorilor să câștige $BRIS fără a depune nici un token. Trebuie doar să recomandați alți Utilizatori să mizeze în Ferme și Pool-uri și veți începe să câștigați 10% din randamentul USD BRIS pe care îl primesc pentru totdeauna.

Loterie - Loteria BridgeSwap este un joc de noroc în care câștigătorii sunt selectați aleatoriu. Loteria permite fiecărui utilizator care a cumpărat cel puțin un bilet de loterie să fie recompensat cu premii BRIS substanțiale.


Token BRIS
BRIS este simbolul nativ al BridgeSwap. Tokenomics joacă un rol crucial în succesul oricărui proiect cripto. BridgeSwap a creat un tokenomic funcțional și durabil pentru a conduce Bridgeswap către succes.

Nume indicativ: Bridgeswap
Simbol simbol: BRIS
Lanț: BNB Smart Chain (BEP20)
Aprovizionare inițială: 2.200.000

Concluzie
Bridgeswap va deveni o stație unică pentru protocoalele majore DeFi, ceea ce înseamnă noi oportunități de venit pasiv și chiar mai multe jetoane în portofel. Urcă-te în vagon și devii unul dintre primii adoptatori! Primii investitori se vor bucura de funcții premium și mai multe jetoane BRIS!

Informatii de contact

Site: Acasă | BridgeSwap

Gitbook: Prezentare generală BridgeSwap - BridgeSwap

Twitter: BridgeSwap (@Bridgeswap_Dex) | Stare de nervozitate

Telegramă: BridgeSwap

Github: Bridgeswap-Dex - Prezentare generală

Medie: BridgeSwap – Medie

Autor: sademolar

Link-ul profilului meu Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2279550

Adresă portofel BSC: 0xB00B339F3Da6b471A253Bf4f94000b1e769D86B8

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5398862.msg60255974#msg60255974







No comments:

Post a Comment